avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Fonduri pentru extindere /modernizare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Fonduri pentru extindere /modernizare

buna ziua , va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii . am un service auto si as vrea sa mai cumpar masini , utilaje , eventual sa ridic o hala noua si sa o dotez cu aparatura noua .Practic as vrea sa ma extind dar sa iau totul nou si am nevoie de foarte multi bani .pot accesa fonduri in acest sens? si daca da , in temeiul a ce ordonante , ordine , programe sau legi pot face asta?conteaza faptul ca am afacerea de putin timp si ca inca sunt in curs de terminare a studiilor universitare?
multumesc anticipat,
o zi buna tuturor.
Cel mai recent răspuns: dydy16 , utilizator 14:03, 27 Noiembrie 2010
din cate stiu eu se putea aplica pe por 4.3
dar pe firma cu profit anul trecut....asta pentru urban, si erau cu 100% nerambursabili banii, pana in 200.000e.
pe rural merge sa aplici su cu firma nou infiintata, dar trebuie aport propriu 30%.
se pare ca s-au cam inchis sesiunile pe por 4.3.
vorbeste cu o firma de consultanta....dar atentie cu cine vorbesti.
s-au intalnit cazuri in care au lucrat proiecte pt sesiuni deja inchise, dar comisionul de executie proiect l-au incasat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile 100 % pentru tineri andrei06maria andrei06maria Buna... As vrea sa stiu ,daca se poate , daca mai exista fonduri nerambursabile pentru tineri care doresc sa isi dezvolte si infiinteze o afacere . Iar ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru modernizare pensiune alexandra carabelea alexandra carabelea Familia mea este proprietara unei pensiuni de 2 margarete cu noua camere in Busteni. Putem obtine fonduri nerambursabile pentru modernizarea pensiunii si ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile ORIONIMPEX ORIONIMPEX Ce conditii trebuie sa indeplineasca o firma ,din 2005 cu activitate numai de investitii ,prin aport de capital ,din partea administratorului ,care din martie ... (vezi toată discuția)