avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... locuinta domiciliu conjugal!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

locuinta domiciliu conjugal!

Atribuirea locuintei domiciliului conjugal reprezinta o cerere accesorie obligatorie in procesul de divort?
aceasta cerere face parte din procesul de partaj. partajul si divortul pot fi judecate in cadrul aceluiasi proces. nu ca cerere acesorie. ci ca capat distinct al cererii de chemare in judecata.
nu este obligatorie la divort .Numai daca dvs. considerati necesar o introduceti odata cu divortul, daca este vorba de atribuirea folosintei, sau prin partaj daca doriti impartirea si atribuirea in proprietate definitiva cu plata unei sulte catre sot reprezentand cota sa .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de partaj Mihaela.Marin Mihaela.Marin Mama se afla pe punctul de a demara procedura de divort. Problema cea mai mare va fi in momentul impartirii bunurilor (este vorba de un apartamen, o casa si ... (vezi toată discuția)
Mediere in timpul procesului lutzache lutzache Buna ziua. Daca este pe rol procesul de divort cu copii la judecatorie, fara partaj , de comun acord, doar domiciliul copilului facand obiectul procesului, si ... (vezi toată discuția)
Parasirea domiciliului conjugal andreea_popescu andreea_popescu In cadrul unei familii apar neintelegeri intre cei doi soti, iar sotia isi gaseste un loc de munca in afara granitelor si paraseste domiciliul conjugal fara ... (vezi toată discuția)