Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Neata, dragilor!
buna dimi!
cica, noul cod penal nu ar intra in vigoare la 1 oct. 2011.
fac un experiment cu codul civil...si dupa aceea le baga pe toate la kilogram:DX-(
si bineinteles si noi vom face parte din experimentX-(
am revenit si eu pritre voi si am inceput cu procedura penala....iubirea vietii mele#-o
Felicitari.....ma bucur ca ati inceput sa va mobilizati ca timmpul trece asa de repede
Buna dimineata si din partea mea cu intarziere si caffa de rigoare :coffee: (eu sunt abia la prima)
Ma bucur ca s-a repopulat topicul si ca incepem incet incet sa intram in febra examenului caci mult nu mai este si trebuie sa fim in priza si pregatiti. Eu am terminat proc penala si vreau sa repet pana duminica penalul general si special asa de proba sa nu las prea mult timp intre materii sa nu se uite. (pe CP imi ia cam 1h30m partea generala si tot la fel si partea speciala, apoi cam o zi doua teoria si jurisprudenta; ma rog am ajuns la performanta sa termin tot penalul intr-o saptamana asa in mare - nu o luati ca pe o lauda din partea mea caci doar ma bucur de lucrurile sus mentionate si am vrut sa le impartasesc cu voi).
Spor la toate :D