avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general veniturile din profesii liberale(contabil)
Discuție deschisă în Contabilitate în general

veniturile din profesii liberale(contabil)

in situatia in care contabilul are la unele societati contract individual de munca si cu altele are contract de prestari servicii din care rezulta venituri ,are obligatia platii contributiei pentru asigurarile de somaj?
Cel mai recent răspuns: ANALIROMAN , utilizator 11:32, 2 Decembrie 2010
Dupa cate stiu eu contractul de prestari servicii in contabilitate este reglementat de OG 65/1994 -republicata....deci contabil autorizat,expert contabil....infiintare cabinete individuale..etc...iar contributia la somaj este facultativa ...nu obligatorie( a fost obligatorie doar pe perioada OUG 58/2010).
Pentru contractele individuale de munca se opresc toate contributiile si se vireaza de angajator!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa platitor de contributii sociale gabihob gabihob Un expert contabil este angajat cu contract de munca pe durata nedeterminata pe post de economist la o societate comerciala. In afara orelor de program ... (vezi toată discuția)
Oug 82/2010 in mo 638/10 septenbrie 2010 Alexandru Suteu Alexandru Suteu S-a modificat OUG 58/2010 . F important a fost eliminata litera f) de la Art.7, pct.2.1. din CF (vezi toată discuția)
Contabilitate primara si finala Thora Thora am o problema si nu stiu daca e in regula sau nu. M-ar interesa sa stiu daca persoana care imi face contabilitatea primara poate sa o duca pana la final. Am ... (vezi toată discuția)