avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intervalul de revizuire, pastrare/arhivare a fisei ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intervalul de revizuire, pastrare/arhivare a fisei postului

Buna ziua,

Cine m-ar putea ajuta cu un raspuns la urmatoarea intrebare: "exista stipulat undeva anume, care este intervalul de revizuire, pastrare/arhivare a fisei cadru/individuala a postului?"

Va multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: ContSters158230 , utilizator 16:43, 2 Decembrie 2010
Atat timp cat este activ contractul individual de munca as spune eu.
La functionari publici sau la privat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca atat la stat, cat si la privat, simultan? Krozi Krozi Buna ziua, Va rog frumos sa ma lamuriti cu urmatoarea speta: Am un contract de munca, cu timp partial si cu timp inegal de lucru, la o firma privata pe ... (vezi toată discuția)
Situatie de incompatibilitate? crimea crimea Sunt functionar pblic la o primarie , lucrez ca si contabila si datorita banilor putini castigati m-am decis sa mai tin contabilitatea la o societate ... (vezi toată discuția)
Un functionar public poate avea doua locuri de munca? ionut c ionut c Buna ziua! Sunt functionar public - referent (studii medii). Am posibilitatea de a obtine un al doilea job - agent de asigurari. Intrebarea mea este daca imi ... (vezi toată discuția)