Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transferul in interesul serviciului de la o unitate administrativ teritoriala la o unitate de stat

Pana pe 31.08.2010 am lucrat in cadrul unei Adm Financiare apartinand DGFP in functia de inspector. M-am transferat cu 01.09.2010 la o unitate administrativ teritoriala pe aceasi functie. mentionez ca in ambele parti am calitatea de functionar public. As dori sa ma reintorc la vechiul loc de munca. Cum as putea sa fac acest lucru in conditiile actuale
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:09, 3 Decembrie 2010
Tot prin trasfer in interesul serviciului...:)
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer in interesul serviciului andyadi62 andyadi62 Ce implica \"Transfer in interesul serviciului\" in conformitate cu legile in vigoare pentru anul 1995, in ceea ce priveste vechimea in specialitate, si in ... (vezi toată discuția)
Transfer functionar public egv egv Sunt functionar public si as dori sa ma transfer de la o primarie de comuna la alta primarie de comuna pe aceeasi functie ,Spuneti-mi va rog care sunt pasii de ... (vezi toată discuția)
Acordarea restantei concediului de odihna in invatamant ionut_darius ionut_darius Sunt secretar al unei scoli si ma confrunt cu urmatoarea situatie: - la 01.09.2010 s-a transferat la unitatea noastra scolara, prin restrangere de activitate, ... (vezi toată discuția)