avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... astept un sfat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

astept un sfat

buna ziua am o problema, am un credit de nevoi personale cu buletinul ,eu stau cu sotul meu la mama lui neavind unde sa stam momentan bunuri nu avem si banca la care am avut creditul a vindut creditul la o firma de recuperare cycle european srl,mentionez ca nici eu si nici sotul nu lucram si ne este greu sa platesc neavind un venit coonstant nu am de unde sa platesc rata lunara ,as dori sa stiu ce se va intimpla va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:19, 4 Decembrie 2010
In situatia mentionata recuperatorul dupa ce va desfasura procedura executarii silite ,
va constata starea dvs de insolventa,va consemna situatia in proces verbal
Functie de interesul recuperatorului, executarea silita se poate intinde pe urmatorii 3 ani,perioada in care eventual poate fi recuperat debitul prin executarea de bunuri sau drepturi de natura salariala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit mirela261 mirela261 Am un credit de nevoi personale,fara garantii girant fiind sotul meu,eu stau in casa soacrei mele pe adresa asta fiind si facut creditul ,eu acum 7 luni am ... (vezi toată discuția)
Rate la credit neachitate la timp eremia 12 eremia 12 In urma cu doi ani am facut un credit de nevoi personale,cu buletinul si o adeverinta de salariu ,timp de 22 de luni am platit rata la banca dar am ramas fara ... (vezi toată discuția)
Credit banca stefaniaerica stefaniaerica Am si eu o problema in legatura cu un credit. Acum un an am facut un credti si de cateva luni nu am mai avut posibilitatea sa il platesc. Nu mai lucrez si nici ... (vezi toată discuția)