avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate De ce a plecat Legally ?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

De ce a plecat Legally ?

Stie cineva de ce a plecat Legally ?
Am ramas surprins, sa speram ca nu e ceva neplacut, dar daca e de bine, Doamne ajuta, ii dorim numai bine.
Multumesc daca poate cineva sa imi spuna ceva.

Mult noroc si sanatate , Ana Cristina Margu !

Ai fost o colega de forum extraordinara si un ajutor nepretuit pentru toti cei care au avut nevoie de sfaturile tale competente .
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 01:33, 9 Mai 2011
In general in viata,oamenii de calitate si de caracter ne parasesc repede,indiferent sub ce forma.
Consider ca a avut o comportare de adevarata doamna,ca a avut prestatii de un profesionalism desavarsit,ca a incercat de fiecare data sa impace lucrurile ,atunci cand erau situatii mai tensionate pe forum,cu vorba buna,cu un zambet plin de intelegere,chiar daca nu il vedeam.
Din nefericire intotdeauna cei care nu trebuie pleaca.
Sa ii urma succes in viata si in profesie sa ii acordam din suflet pe langa floile pe care le merita,sincerele aplauze de care a avut parte,chiar daca numai virtual=D>=D>=D> :luck:
Sunt sigur ca o sa-i mearga in tot ce face pentru ca este o fata inteligenta si foarte bine pregatita in materie juridica .

Pe mine ma uimi ca-si stearsa contul , pentru ca daca tot mai trece pe aici , putea sa treaca mai rar , dar este decizia ei .

Cred ca avocatnet creeaza dependenta si de asta multi utilizatori prefera sa-si stearga contul ca sa nu mai fie tentati sa revina .
Surprinzatoare decizia de renuntare la participarea pe forum, unde s-a evidentiat prin decenta si profesionalism desavarsit
Nu trebuie sa ne intrebam.."de ce?" .Trebuie sa ii respectam decizia pe care a luat-o . Sa o intelegem si sa-i multumim ca a fost alaturi de noi ,marea famile avocatnet .

Ma alatur si eu colegilor multumindu-i Anei Cristina Margu pentru toate momentele petrecute aici ,pentru sufletul si comportamentul minunat,pentru profesionalismul de care a dat dovada.Sper ca ne va mai vizita,asa cum ne-a promis .

:luck: =D>
Ultima modificare: Duminică, 5 Decembrie 2010
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Imi pare tare rau ca a luat aceasta decizie, poate candva va reveni :kissing:.
Ii uram succes in tot ce face! :luck:

Alte discuții în legătură

La multi ani, "legally"! stelarman stelarman la multi ani,legally! si, parafrazand putin poetul, \"ne e dor de dumneavoastra, ca unui zid de o fereastra\" epigramisti eram noi amandoi, legally si cu ... (vezi toată discuția)
Mos niculae ContSters163988 ContSters163988 Mos Niculae in an de criza Mos Niculae si-a pus deviza: \"Fac acum cadouri, micute, de criza!\" Ce-i trece prin minte, asadar, nalucii Cand ma uit in ... (vezi toată discuția)