Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare creante societate telefonie mobila

buna ziua,am si eu o intrebare in legatura cu serviciile vodafone. in timp ce am apelat la serviciile vodafone am fost angajat,iar dupa 2 luni de la abonare am fost dat afara de la locul de munca si nu am mai putut plati,iar acum mi.au trimis mesaje ca vor apela pe cale juridica pentru a recupera datoriile,ce pot face?
Cel mai recent răspuns: ContSters7431 , utilizator 15:30, 6 Decembrie 2010
plateste, este cea mai simpla metoda sa inchizi litigiul. din moment ce ai beneficiat de serviciile respective este normal sa le achiti.
daca nu, probabil ca vor obtine o somatie de plata urmata de executarea silita. daca nu vor avea ce sa execute, ai scapat. momentan.
Platiti datoriile catre aceasta firma daca n-au trecut 3 ani de la data scadenta a facturii.
Pentru evitarea situatiilor neplacute incercati achitarea integrala debit sau incercati negocierea esalonarii platii acestuia
Potrivit intrebarii se pot pune in discutie: convorbirile au fost in cadrul activitatii de serviciu; contractul de munca stipuleaza vreo gratuitate in acest sens;...e.t.c. Ma intreb, pentru ca ati pus in discutie faptul ca ati fost angajatul cui? Ce relevanta ar avea aceasta informatie, daca ar fi fost similara cu cea de simplu client?
Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2010
ContSters7431, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz rds silviun silviun Buna ziua , Locuiesc in Franta si acum aproximativ o luna am calatorit in Romania pentru a-mi rezolva niste probleme personale.Avand nevoie sa comunic ... (vezi toată discuția)
Probleme datorie la intretinere daydr3am3r daydr3am3r Buna ziua In prezent ma aflu intr-o situatie destul de dificila, din cauza datoriei la intretinere care a ajuns in momentul acesta la 7000 RON (nu suntem ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract vodafone kata23 kata23 Mentionez k am un abonament la vodafone in care am am ramase 12 luni contract.Mai mentionet k la inceputul contractului am achizitionat 2 tel avand un abon ... (vezi toată discuția)