avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recensamint agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recensamint agricol

Cum se declara terenurile agricole pentru recensamint in cazul batrinilor care locuiesc la copii si nu unde au terenul? De mentionat ca acum iarna e greu pentru ei sa se deplaseze uneori la sute de Km iar in localitate nu mai au unde sta. Nu gasasc la ce rubrica sa ma incadrez, scuze.
Cel mai recent răspuns: Tiberiu/2 , utilizator 20:42, 6 Decembrie 2010
rencesamintul se va face acolo unde exista terenul.daca parintii locuiesc la copii in alta localitate si terenul este arendat va fi supus recenzarii acela care utilizeaza terenul.
in cazul in care terenul este utilizat de catre parinti si acestia nu sunt in localitate se vor culege date de la vecini si registrul agricol
Terenul nu este arendat. Totusi, nu sint necesare actele de proprietate? E suficienta declaratia vecinilor?
Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2010
Tiberiu/2, utilizator
"Strainasii" sunt recenzati automat din registrul agricol, fara a fi necesara prezenta lor in localitate (instructiunile institutului national de statistica pentru recensamantul general agricol 2010). Formularul il completeaza recenzorul la primarie, prin intervievarea agentului agricol.
Pentru persoanele care nu sunt gasite la domiciliu, se intervieveaza vecinii, rudele, etc. Nu va faceti probleme.
Multumesc, m-am lamurit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concluziile recensamantului 2011-fals in declaratii,ironie,pesimism,isterie si agonia dureroasa a supravietuirii rodica_post rodica_post In perioada 20-31 octombrie 2011,au fost in teren recenzorii cu atributii de colectare date de la populatie conform formularelor P,LC,G si M,PPI,TP-dupa ... (vezi toată discuția)
Vi se pare normal sa completam rubrica cnp sau considerati ca e abuz ? Roland Mindrila Roland Mindrila Romanii sunt obligati, prin lege, sa le comunice codul numeric personal (CNP) recenzorilor, in caz contrar urmand sa raspunda ... (vezi toată discuția)
Recensamant... (e legal sa-mi fie cerute datele personale de oricine?) ilie0001 ilie0001 Daca la recensamant se cer date confidentiale (CNP, Serie si nr.BI, etc) este legal sau nu avand in vedere ca unii recenzori sar putea sa nu fie ... (vezi toată discuția)