avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... model de conventie civila asociatie de proprietari, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

model de conventie civila asociatie de proprietari, help!

Buna seara, as dori sa-mi spuneti sau sa-mi dati un link care sa ma ajute sa redactez o conventie civila. Mai exact este vorba de o asociatie de proprietari care ar dori sa incheie conventii civile cu societatile comerciale de la parter pentru folosirea de catre acestea a utilitatilor (apa rece) si ce ar trebui aceasta sa contina >>> va multumesc anticipat!
Ceea ce doriti dv. se poate incadra intr-un contract clasic intre doi parteneri.
Intrebarea e de ce vreti sa faceti o asemenea conventie cu privire la utilitati (apa rece) cand aceasta se repartizeaza in functie de consum, iar societatile comerciale trebuie sa-si contorizeze consumurile ca si proprietarii condominiului.

Modele de contracte gasiti in Documente utile, modul aflat pe banda din dreapta spre jos a fiecarei pagini din forum.
Stimata doamna, voiam ceva in genul asta : [ link extern ] ...
Este exact ce va trebuie!
Va multumesc, in momentul cand am postat subiectul nu aveam acest link, dar cautand mai atent pe internet, am gasit.... Pt @elga 50: conventia imi trebuie deoarece firmele de la parter nu au un contract separat cu unii furnizori de servicii , se folosesc de utilitatile blocului iar prin complicitatea vechii conduceri nu au platit multi ani nici un leu aferent cheltuielilor pe cota parte indiviza....deci proprietarii ii subventioneaza intr-un fel....
In general aveti dreptate, totusi apa rece se plateste in functie de consum. Nu aveti apometre, sa inteleg?
Specific pentru apa rece v-am intrebat!

Alte discuții în legătură

Obligatii persoana juridica in cadrul unei asociatii de proprietari pref0022 pref0022 Buna ziua. Se poate ca o firma care isi desf activitatea la parterul unui bloc intr-un apt proprietate sa nu plateasca mai nimic? Se poate sa se mai incheie o ... (vezi toată discuția)
Cine ne obliga sa suportam plata apei , consumata de societatile comerciale din blocul nostru ContSters122901 ContSters122901 Buna ziua, Va rugam sa ne lamuriti urmatorul aspect: Asociatia noastra de proprietari este compusa din proprietarii celor 24 apartamente de pe ... (vezi toată discuția)
Santaj pe fata facut de administratorul de bloc terteliu terteliu Va prezint situatia mizerabila in care m-am trezit astazi cand am fost sa platesc intretinerea spatiului pe care l-am inchiriat pentru firma mea. Spatiul are ... (vezi toată discuția)