avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... model de conventie civila asociatie de proprietari, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

model de conventie civila asociatie de proprietari, help!

Buna seara, as dori sa-mi spuneti sau sa-mi dati un link care sa ma ajute sa redactez o conventie civila. Mai exact este vorba de o asociatie de proprietari care ar dori sa incheie conventii civile cu societatile comerciale de la parter pentru folosirea de catre acestea a utilitatilor (apa rece) si ce ar trebui aceasta sa contina >>> va multumesc anticipat!
pt @elga50 : unele firme au apometre, aduc citirea, altele, de cand a decedat administratorul nu mai aduc nimic, desi au apometre dar mizeaza pe faptul ca noul presedinte nu cunoaste situatia lor.... Le-am trimis notificari la toate firmele sa comunice suprafata utila , se va incheia o conventie anuala cu acestea, iar pentru ca nu au platit din urma( si aici ma refer la cheltuieli administrative, cheltuielile pe cota parte privind fondul de reparatii, cheltuieli cu salariile personalului,, energia electrica,cota parte din pierderile de apa de pe spatiile comune precum si cheltuieli cu re-esalonarea facturilor restante pt apa) vor fi actionati in judecata pentru plata tuturor acestor cheltuieli pe ultimii 3 ani atat cat este termenul de prescriptie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii persoana juridica in cadrul unei asociatii de proprietari pref0022 pref0022 Buna ziua. Se poate ca o firma care isi desf activitatea la parterul unui bloc intr-un apt proprietate sa nu plateasca mai nimic? Se poate sa se mai incheie o ... (vezi toată discuția)
Cine ne obliga sa suportam plata apei , consumata de societatile comerciale din blocul nostru ContSters122901 ContSters122901 Buna ziua, Va rugam sa ne lamuriti urmatorul aspect: Asociatia noastra de proprietari este compusa din proprietarii celor 24 apartamente de pe ... (vezi toată discuția)
Santaj pe fata facut de administratorul de bloc terteliu terteliu Va prezint situatia mizerabila in care m-am trezit astazi cand am fost sa platesc intretinerea spatiului pe care l-am inchiriat pentru firma mea. Spatiul are ... (vezi toată discuția)