avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu SRL la cabinet avocat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu SRL la cabinet avocat

Buna ziua,

In cazul in care o SC doreste sa isi schimbe sediul si doreste sa isi stabileasca temproar sediul social la un cabinet de avocat (posibilitate oferita de Statutul profesiei, pe o perioada de maximum 1 an), este posibil ca, societatea sa isi infiinteze si un punct de lucru la care sa desfasoare activitate comerciala, concomitent? Ce declaratie ar trebui completata in acest caz?

Va multumesc pentru raspunsul prompt,
Shirina, avocat stagiar
Cel mai recent răspuns: Maria-Shirina Stefanescu , Avocat 15:41, 7 Decembrie 2010
Buna ziua,

Modificarile le puteti face concomitent prin aceeasi Hotarare AGA (sau Decizie asociat unic, dupa caz).
Puteti deschide noi puncte de lucru, sau actualiza activitatile desfasurate in punctele de lucru deja existente. Pentru asta veti folosi declaratia model 2, sau model 3, dupa caz, pe care o veti depune impreuna cu dosarul de mentiuni intocmit pentru schimbarea sediului si deschiderea noului punct de lucru.
Asadar nu exista nicio incompatibilitate in a avea sediul inregistrat la sediul firmei de avocatura si deschiderea punctului de lucru?
Absolut nici una.
Avem peste 20 de clienti care au gazduit sediul la un cabinet de avocatura, cu care colaboram si fiecare are cate unul, sau mai multe puncte de lucru..
Va multumesc frumos pentru raspuns. O zi buna si succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire temporara sediu social srl la cab de avocat ContSters79137 ContSters79137 Am un client care imi solicita stabilirea temporara a sediul unei SC la sediul cabinetului meu. Aveti idee ce acte imi cere registrul comertului, in afara ... (vezi toată discuția)
Am mai multe modificări de făcut pentru o sc al cărei administrator sunt, aș dori să știu care e ordinea lor GioLmn GioLmn Am mai multe modificari de facut pentru SC al carui administrator sunt si as dori sa stiu ordinea pe care trebuie sa o urmez. Trebuie in primul rand sa facem ... (vezi toată discuția)
Activare obiect de activitate la sediul social birsanclaudia birsanclaudia Buna ziua! Am o societate care doreste sa isi inchida punctul de lucru si sa activeze la sediul societatii.Ce demersuri trebuie facute la Registrul Comertului ... (vezi toată discuția)