avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Vaccinarea e obligatorie pentru inscrierea copilului ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Vaccinarea e obligatorie pentru inscrierea copilului la gradinita?

Fetita mea de 1 an urmeaza sa faca vaccinul ROR, pe care din diverse motive as vrea sa-l refuz. Insa mi s-a spus ca in acest caz copilului meu i se va refuza inscrierea la gradinita sau scoala. As vrea sa stiu daca acest lucru este posibil si legal. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 13:29, 10 Decembrie 2010
Vaccinul ROR este anti rujeola,oreion,rubeola,boli destul de importante,cu complicatii majore.Acest vaccin se face la 1 an si se repeta in clasa 1 pentru toti copiii si in clasa a 8-a numai la fetite,pentru a preveni aparitia rubeolei pe sarcina!Cunosc persoana care a facut rubeola in timpul sarcinii si are copil surdo-mut si cu retard psiho-motor.Daca refuzati in scris vaccinarea nu i se va face fetitei,dar inclusiv la plecarea in strainatate i se cere.Pe vremea mea nu se facea acest vaccin,iar eu inainte de a ramane gravida l-am cumparat si mi l-am facut de frica rubeolei.Decideti ce vreti dar fetita s-ar putea sa va reprosezecandva acest lucru!Bucurati-va de vaccinurile gratuite cat mai sunt,ca la legile care curg s-ar putea sale cumparati cu bani multi(aprox.300 ron/buc)
Bucurati-va de cate un vaccin calsic cat o sa mai existe. Deja alea anti=aviara si alte aberatii de genul nu fac decat sa experimenteze live pe noi, sa ne otraveasca si sa genereze profit unor corporatii influente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gripa noua h1n1 si vaccinarea freeanifer freeanifer Buna ziua, O data cu inmultirea cazurilor de gripa @noua@ , si chiar decese as vrea sa stiu daca sunteti dispusi sa va vaccinati impotriva ei. Este o ... (vezi toată discuția)
Vaccinarea obligatorie?! mihaelush mihaelush am decis sa nu imi vaccinez fetita si asta vad ca incepe sa-mi dea dureri de cap in ceea ce priveste legea.au hotarat sa fim amentati cei ce nu vor sa-si ... (vezi toată discuția)
Vaccin - refuz, consecinte Ionitamirela78 Ionitamirela78 Buna seara, As vrea sa știu dacă am dreptul de a refuza vaccinare fetitei mele cu vaccinul antipoliomelitic, este campania Vaccinări in școlii si ... (vezi toată discuția)