avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general in ce functie trebuie incadrat?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

in ce functie trebuie incadrat?

firma noastra se ocupa cu comert cu cherestea...cumparam de la cineva si vindem la altcineva cu alt pret...si pt asta trebuie sa avem un om angajat care sa stivuiasca(sa faca) pachete de scandura, rigle, etc...nush ce functie ar putea avea?!?!?!?!...m-am gandit la stivuitorist, dar aceasta are legatura cu acel vehicul care stivuieste, ceea ce noi nu avem...


Cel mai recent răspuns: georgianan , utilizator 21:19, 9 Decembrie 2010
Mai degraba manipulant. nu necesita specializare, si ii puteti face in cartea de munca sal min pe ec.
Muncitor necalificat.In fisa postului mentionati expres activitatile pe care le desfasoara,iar tematica de instruire in domeniul securitatii si sanatatii in munca sa cuprinda si norme specifice pt.aceasta activitate.

andymaurul
Ultima modificare: Joi, 9 Decembrie 2010
andymaurul, utilizator
Muncitori necalificati in transporturi si manipulanti marfuri

(Subgrupa majora 93)

Nivelul de instruire: 1 (studii generale)

Descriere

Muncitorii necalificati si manipulantii de marfuri realizeaza lucrari simple cum sunt: conducerea de vehicule cu tractiune animala, biciclete s.a., pentru transportarea marfurilor si pasagerilor; incarcarea sau descarcarea marfurilor.
am inteles...dar el nu incarca si nici nu descarca...doar pachetizeaza...de incarcat si descarcat se ocupa altcineva care conduce stivuitorul (inchiriem)....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Electrician intretinere sunt pus si la descarcat paleti cu stivuitorul FlorinAurelian35 FlorinAurelian35 Buna seara, am o nelamurire, sunt angajat intr-un hipermarket ca electrician intretinere si reparatii, posed autorizatie de stivuitorist si sunt agasat din ... (vezi toată discuția)
Incadrare in cor pentru un muncitor necalificat. MensiS MensiS Buna ziua. As avea si eu o nedumerire. Am o societate care se ocupa cu fabricarea mobilierului si trebuie sa angajez o persoana necalificata, dar cand vreau ... (vezi toată discuția)