avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie - lucru in israel
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie - lucru in israel

Buna ziua,As avea si eu o intrebare. Tatal meu a lucrat in Israel din 1994-2001 prin Ministerul Muncii platind acolo toate cotizatiile si cele necesare. Acum este pensionat cu limita de varsta. Intrebarea mea este : i se pot adauga anii aceia pe cartea de munca si sai fie recalculata pensia sau ceva de genul asta ?
Cel mai recent răspuns: Elena Zodila , Avocat 13:32, 9 Decembrie 2010
Sigur ca da, acei ani sunt vechime. Faceti dovada cu adeverinta pentru aceea perioada mergeti la casa de pensii si formulati cerere de recalculare a pensiei in raport de aceea perioada.

Av. Zodila Elena
www.onlinelawyer.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata lilly11a lilly11a Daca o persoana a lucrat timp de 12 ani in grupa a 2 de munca, in procent de 70%, dar fara diminuarea varstei de pensionare, perioada respectiva se ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate nerevizuibilã cristianidu cristianidu - gen :feminin; - data nasterii: 22.08.1958; - stagiu de cotizare: 28 ani,5 luni,13 zile,din care grupa 2-a 6 ani,7 luni si 20 zile; - la data de ... (vezi toată discuția)
Pensie persoana plecata in israel ELuminita ELuminita Datele sunt urmatoarele: Este vorba despre o persoana plecata in Israel care a lucrat aici 3 ani. Este posibil ca acesti trei ani sa fie adaugati la pensia ... (vezi toată discuția)