avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Angajare personal Asociatie Proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Angajare personal Asociatie Proprietari

Va rog sa imi spuneti daca trebue sa facem contracte individuale cu personalul angajat de asociatie (administrator, paznici, personal curatenie, etc.).
In caz afirmativ, ce fel (tip) de contracte? Exista formulare pentru astfel de contracte?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 11:51, 13 Decembrie 2010
Pentru FUNCTIILE ALESE remunerarea este sub forma de indemnnizatie lunara sau chiar trimestriala pe baza de contract de mandat,adica se incheie un contract individual de munca sau conventie civila de prestari servicii.Plata se face in baza statului de plata aferent.
Urmariti aceasta discutie:
www.avocatnet.ro/content/for...

@Marlena27
Niciuna din functiile enumerate de utilizator nu sunt FUNCTII ALESE, asa ca nu se intelege de ce ati dat acel raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata muncitorilor intr-o asociatie de proprietari gheorghe.istrate gheorghe.istrate In asociatia noastra de proprietari femeile de curatenie si ingrijitorul gunoi ,instalatorul , electricianul e.t.c au conventie civila de lucru si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Ce fel de contracte folosesc pentru functiile din asociatie ? akadea akadea Buna ziua, 1. Doresc sa aflu ce fel de contracte trebuie folosite corect(cf.legii) in cadrul asociatiei pentru : - presedinte - cenzor - administrator - ... (vezi toată discuția)
Conventii civile susanuemilia susanuemilia peronalul administrativ (presedinte,administrator,contabil,femeie serviciu) poate fi platit numai prin conventie civila? (vezi toată discuția)