Am primit de curand de la finante o notificare ca nu am facut declaratia de mentiuni de trecere la tva lunar.Dupa care am constatat ca societatea a avut o achizitie intracomunitara in luna aprilie 2010.Nu stiu ce poate implica o asa mare intarziere ptr depunerea declaratiei(presupun ca pe cei de la finante nu ii intereseaza ca nu tineam eu evidenta contab.in aceea perioada).Va rog frumos un sfat ptr ca trebuie sa ma prezint la finante.
este ff grav ce ati scris nu stiam dar de ce preluati firme cu activitatii daca nu detineti controilul si asupra TRECUTULUI istoric al firmei, oricum dvs. faceti curatenie si munca din urma, pacat nu dati dovada de PROFESIONIST licentiat, mare pacat cu ce se confrunta oamnii in prezent si ne miram ca FALIMENTEAZA!
am inteles cat de grav este ,dar incerc sa ajut aceasta firma sa iasa din impas.Iar in privinta faptului ca nu am dat dovada de profesionalism,cred ca va inselati.In momentul in care am inregistrat societatea in registrul operatorilor intracomunitari ,am cerut o fisa fiscala si am rugat sa se verifica daca societatea a avut depuse toate declaratiile.Am fost informata ca totul este in regula si in baza faptului ca a fost inregistrat in registrul operatorilor intracomunitari am considerat ca totul este ok.Actele contabile de la inceputul anului le-am primit abia acum,ptr ca au fost la administrator.Oricum cred ca aceste detalii nu trebuia sa le dau in mesaje,ptr ca eu am cerut un sfat din partea unor colegi care poate ar fi trecut prin aceeasi problema.Am rezolvat in final,am primit avertisment deoarece au inteles ca eu am avut intentia sa reglez aceasta problema la timp.Oricum va multumesc ptr ...sfatul dvs.
Declaratia 390
ioanaep
Buna ziua,
In Noiembrie 2010 a luat fiinta societatea noastra, iar intrebarea mea este daca declaratia 390 se depune lunar sau trimestrial in cazul in care ... (vezi toată discuția)