Popu 
	    	Utilizator

Popu 
	    	Utilizator	    

Popu, utilizator
 Popu, utilizator 	
			 ipi 
	    	Utilizator

ipi 
	    	Utilizator	    

marco07 
	    	Utilizator

marco07 
	    	Utilizator	    

tsm80 
	    	Utilizator

tsm80 
	    	Utilizator	    

marius1975_2 
	    	Utilizator

marius1975_2 
	    	Utilizator	    

am dat si eu azi niste telefoane (la Finante in Timisoara, unde intentionam sa mut sediul PFA-ului meu din Arad) si se pare ca doar cu schimbarea domiciliului din buletin se accepta (in conceptia lor, nu se poate ca sediul PFA-ului sau domiciliul fiscal sa fie diferite de domiciliul din buletin)...oricat am incercat sa le explic nu au vrut sa auda de alta interpretare sau modalitate #-o
Cred ca pana la urma o sa trec pe sistem real...gasisem un cabinet de avocat care sa gazduiasca sediul social (prin contract de asistenta juridica), dar acum daca apare in plus si cerinta cu schimbarea domiciliului din buletin, mi se pare prea complicat.
 antispam	                   

Buna ziua.
Imi puteti, va rog spune, daca urmatorul scenariu este plauzibil si legal dpdv contabil:
- urmeaza sa desfasor o activitate de tipul ... (vezi toată discuția)
	                    antispam	                   

Buna ziua.
Imi puteti, va rog spune, daca urmatorul scenariu este plauzibil si legal dpdv contabil:
- urmeaza sa desfasor o activitate de tipul ... (vezi toată discuția)

MikePort	                   

Buna ziua,
Dupa ultimele modificari se pare ca e sigur ca din 2012 nu va mai exista norma de venit in domeniul IT, indiferent de judet. Trecand de la norma ... (vezi toată discuția)
	                    MikePort	                   

Buna ziua,
Dupa ultimele modificari se pare ca e sigur ca din 2012 nu va mai exista norma de venit in domeniul IT, indiferent de judet. Trecand de la norma ... (vezi toată discuția)

manutmu	                   

Detin acum un PFA cu activitatea principala-cod CAEN 6201 despre care se tot vorbeste ca de anul acesta nu va mai fi la norma de venit ci la venit real si ca ... (vezi toată discuția)
	                    manutmu	                   

Detin acum un PFA cu activitatea principala-cod CAEN 6201 despre care se tot vorbeste ca de anul acesta nu va mai fi la norma de venit ci la venit real si ca ... (vezi toată discuția)