avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie mame
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie mame

Am vaz ca s-a publicat legea mamelor in Monotorul oficial si in ambele cazuri se ia in considerare 75% din media veniturilor.,asta inseamna ca mamele care iau acum indemnizatia li se mareste cu 5%?,deoarece cand s-a taiat la 1 iunie s-a taiat 15% si atunci se lua media din 85%.
Cel mai recent răspuns: roxanacroitor , utilizator 15:54, 15 Decembrie 2010
Pana acum mamele aveau dreptul la 85% din media veniturilor pe ultimele 12 luni anterioare nasterii/preluarii in plasament/adoptiei. S-a diminuat cu 15% si s-a ajuns la 72,3 % - in niciun caz la 70%.
Noua lege stabileste expres o indemnizatie de 75% din media veniturilor... Nu li se mareste nimanui nimic - va fi cu 10% mai putin decat ar fi trebuit sa fie cand s-a intrat in CIC.
e vrajeala cu 72.5 pt ca in realitate s-a redus cu 15% chiar ne prosteste in fata rusineeeeeeeeeeeeee

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenirea procent indemnizatie ccc sce76 sce76 Buna ziua .Guvernantii se bat cu ...pumnu-n piept ca, de la 1 ianuarie, salariile isi vor reveni cu 15%.Stiti cumva ce se intampla cu indemnizatia mamelor ... (vezi toată discuția)
Se va reveni la procentul de 85 % al indemnizatiei pentru ccc pentru mamele care au nascut inainte de 1 ianuarie 2011? MarisMarius MarisMarius Buna ziua! Numele meu este Simona (Baia Mare) . Am intrat in concediu de ingrijire a copilului in 26.08.2010 si indemnizatia mea este de 978 lei ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere copil 2011 anicoleta anicoleta Buna, Am o nelamurire as fi recunoscatoare daca ma puteti lamuri, eu am nascut pe data de 23.07.2010 conform legii indemnizatia de crestere copil s-ar fi ... (vezi toată discuția)