avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... norma de venit in IT pe 2011
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

norma de venit in IT pe 2011

Buna ziua,

am auzit ca din 2011 se va scoate norma de venit in it si se va trece la sistem real. Am intrebat la mine in Suceava si mi-au zis doar ca ei nu decid si asteapta sa primeasca de la minister normele care vor fi pe 2011.
Stie cineva ce se va intampla ?
Cel mai recent răspuns: MajorTunde , utilizator 14:36, 17 Ianuarie 2011
Si pe unde ai auzit asa ceva? Uite in Sibiu au aparut deja normele de venit pentru 2011 si sunt tot acolo.
[ link extern ] /
Buna

Sotul meu are intreprindere individuala in IT, si pana acum a fost cu norma de venit. Saptamana trecuta am primit o instiintare de la Finante ca obligatoriu trebuie sa treaca la sistem real......Mentionez ca sunt din Oradea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norma de venit it eliminata marius1975_2 marius1975_2 In Arges normele de venit pe IT au fost eliminate ceea ce inseamna ca trebuie sa trecem in sistem real #-o In alte judete s-a procedat similar? (vezi toată discuția)
Schimbare sediu pfa - norma sau sistem real? marius1975_2 marius1975_2 Cum in Arges nu mai exista norma de venit pe IT as vrea sa imi mut sediul profesional in alt judet. Problema e ca de la 1 ian nu mai exista norma si nu stiu ... (vezi toată discuția)
Inchidere intreprindere individuala cu datorii cisabelcor cisabelcor Am 55 de ani si sunt din Bucuresti. Sunt o vaduva disperata de situatia mea cumplita si ghinionista. Iata relatarea pentru care va implor sa ma ajutati in mod ... (vezi toată discuția)