Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare creante

buna ziua. Am o rugaminte la dvs daca imi poate raspunde cineva. Am vandut ceva aparatura cu un contract de vanzare cumparare cu doi martori iar plata urmand a se face in rate ,din acea suma am recuperat doar o parte nerespectand ratele stabilite. Pot apela la recuperatori sau sa apelez la instanta? Pot face o plangere la parchet pentru abuz de incredere? Sfatuiti-ma ce pot face. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: angela. , utilizator 15:25, 16 Decembrie 2010
daca ati ajuns la scadenta ultimei rate, adresati-va instantei. important e sa aveti de unde recupera
multumesc mult
dar daca as apela la o firma de recuperari creante as putea fi acuzata de ceva?
nu, dar am inteles ca partea lor, comisionul, e destul de mare
Ultima modificare: Joi, 16 Decembrie 2010
gi-jane2, moderator
Nu conteaza comisionul decat sa ajung in instanta si sa nu pot sa-i execut in caz ca ar vinde tot. Deci nu pot fi acuzata de intimidare sau mai cine stie ce.pt ca eu am mers pe o cale corecta iar cand am vazut ca sunt indiferenti la obligatiile lor de plata cu toate ca au scos in urma cu o luna un credit din banca in acest scop sa-mi plateasca mie banii iar cand s-au vazut cu banii in mana au zis ca nu imi mai dau datoria si e o suma foarte mare 10150 euro. Va multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita,prescriptie nicu 68 nicu 68 In anul 2004,am contractat un credit,ptr.un aparat electronic,folosit de firma la care lucram.Nu s-a achitat integral,si cam acum un an au inceput sa vina ... (vezi toată discuția)
Abuz firma recuperari- ajutor! gabi120 gabi120 Buna seara, am si eu o mare problema, daca ma poate ajuta cineva pt un raspuns: tatal meu, pensionar, a facut un credit la banca de 3.000 de lei si nu a putut ... (vezi toată discuția)
Datorie banca,,,,,,,, nu stiu ce sa fac. stefanutzu stefanutzu Buna ziua.Va deranjez si eu cu o intrebare.In 2006 am facut un credit la o banca,prin care am scos suma de 7000 lei.Am platit lunar timp de un an dupa care am ... (vezi toată discuția)