avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am primit 2 somatii...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am primit 2 somatii...

Buna ziua,
Azi dimineata a, primit 2 somatii
In perioada cand lucram am avut 2 carduri.
Unul de salarii la care am facut overdraft si unul de cumparaturi.
Dupa ce mi-am dat demisia nu le-am mai putut achita deoarece nu am mai gasit nimic de munca.
La overdraft mai am 3338 lei si la cardul de cumparaturi 859.
In somatie mi sa comunicat ca trebuie sa le platesc pe amandoua pana pe 29.12.2010 ceea ce e imposibil neavand nici un venit,
Ce se poate intampla mai departe ? Eu stau la parinti si nu am nici un bun pe numele meu.
Mama mea se teme sa nu i se puna sechestru pe bunurile din casa...au cum sa faca asaceva?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: nini35 , utilizator 12:52, 16 Ianuarie 2011
nu pot fi executate bunuri care se afla in patrimoniul altei persoane decit debitorul. mama dvs sa fie linistita.
Va vor pune poprire pe salariu, asta in momentul in care va veti angaja. Cat despre casa si bunurile parintilor, nu le pot executa.
Deci stai linistit. FNI vegheaza pentru tine :)
Nu au ce sa urmareasca la tine. Daca nu ai nimic.
stai linistit acum cand esti tanat dar cand o sa ai si tu ceva nu o sa mai fi asa linistit..
mare grija sa nu mostenesti ceva, sa nu ai salariu, conturi pe la banci.. masina.. casa.. vro pisica..
e bine sa stai linistit nu au ce sa faca astea sunt armele lor amenintarile nu va speriati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru recuperator -banca burdusel liviu burdusel liviu Buna ziua Va supun atentiei urmatoarea problema; Intr-o curte stau doi frati (frate si sora),casa este mostenire de la parinti si nu s-a facut dezbaterea ... (vezi toată discuția)
Executare credit negarantat astelean astelean Daca poate cineva sa-mi raspunda. Am acumulat mai multe credite la diferite banci prin intermediul cardurilor de credit negarantate cu nimic, decat cu ... (vezi toată discuția)
Executare silita debitor fara bunuri sau servici radu_mihalcea radu_mihalcea Buna ziua. Am primit o somatie de excutare silita din partea unei banci pentru un credit luat acum niste ani si din care am platit o parte pana acum vreo 2 ani ... (vezi toată discuția)