avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice achiziþii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

achiziþii publice

In ianuarie s-a organizat o licitaţie deschisă pentru atribuirea unui Acord cadru. Au particiupat 5 ofertanţi iar oferta depusă de Ofertantul x a fost respinsă ca inacceptabilă. Hotărârea comisiei de evaluare nu a fost contestată la CNSC de Ofertantul x. S-au depus alte contestţii de către alţi doi ofertanţi . În luna august în urma deciziei CNSC Acordul cadru a fost atribuit Unui oferatant. Această ultimă decizie a CNSC a fost atacată cu plângere la Curtea de apel doar de către Ofertantul x a cărui ofertă a fost declarată inacceptabilă în luna ianuarie, care considr că nu mai era implicat în procedura de atribuie. Este posibil să aibă ştig de cauză la Curtea de apel ?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 16:34, 25 Decembrie 2010
Buna ziua ! si.. Craciun fericit!
Ofertantul x nu are calitate procesuala , motiv pt care nu are sanse de castig ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achiziþii publice machis machis In ianuarie 2010 s-a organizat o licitaţie deschisă pentru atribuirea unui Acord cadru. S-au depus 5 oferte. Oferta ofertantului x a fost declarată ... (vezi toată discuția)
Plangere admisa cu privire la anularea deciziei cnsc IUSTINA PETECUTA IUSTINA PETECUTA Va rog sa imi raspundeti care ar fi calea de urmat in urmatoarea situatie: Un ofertant a depus contestatie in cadrul unei proceduri de achizitie., iar CNSC a ... (vezi toată discuția)
Executare scrisoare grantie bancara de participare la licitatie rh rh Societatea A participa la o licitatie pentru achizitie de bunuri. Organizatorul licitatiei,deschide ofertele primite (3) si confirma ca societatea A are pretul ... (vezi toată discuția)