avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Al 13-lea Salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Al 13-lea Salariu

Conform contractului colectiv de munca pentru anii 2007,2008,2009 trebuia sa ni se acorde pentru munca ireprosabila cel de-al 13-lea salariu.Mentionez ca lucrez intr-o unitate de stat[CFR],cu pierderi anuale.Rugamintea mea este sa-mi raspundeti |-1. Daca cel de-al 13-lea salariu este dependent de raportul financar anual,si 2. In cit timp se poate formula actiune judecatoreasca pentru cistigarea acestui drept[6 luni sau 3 ani]prevazut de C.C.M? Va multumesc si va doresc sarbatori de iarna fericite!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:48, 27 Decembrie 2010
Buna seara !
1. NU
2. 3 ani ...
Sarbatori fericite ! :D
Eu lucrez in invatamant.Se mai da asa ceva????
Bugetarii nu vor beneficia de al 13-lea salariu în 2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Al 13 salariu cistigat in instanta Aura Pop Aura Pop Buna ziua Lucrez la o primarie si am inteles ca se cistiga in instanat al 13 lea salariu pe utimii 3 ani , eu stiu ca din 2009 nu am mai ... (vezi toată discuția)
Al 13-lea salariu zegetin zegetin Daca un angajat al unei societati a lucrat doar 10 luni in ultimul an de activitate a lui in acea societate,la sfirsitul anului,cind se acorda al 13-lea ... (vezi toată discuția)
Acordarea celui de al 13-lea salariu cjalice cjalice Buna ziua! As vrea sa cunosc exact cum se acorda al 13 lea salariu , in ce baza si daca intra in calcul si perioada in care angajata s-a aflat in cele 126 de ... (vezi toată discuția)