Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nepoata

am o nepoata in varsta de 13 ani,e fata lui sora mea dar e despartita de sot. copilul la castigat tatal care poarta numele lui cu domiciliul in alta zona din raza judetului arges. intrebarea mea este;se poate face buletinul copilului pe pitesti la varsta de 14 ani unde locuieste de cand s-a nascut,si cum, pt ca si tatal copilului vrea ? va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 17:52, 27 Decembrie 2010
buletinul trebuie sa-l faca in zona unde are domiciliul legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma judec de 3 ani la judecătoria pitesti ptr stabilire ... Anyțq Anyțq Domnilo ma judec de 3 ani la judecătoria Pitesti ptr stabilire domiciliul minor/ care minora a fost părăsită de mama/protecția copilului Argeș mi-o dă ... (vezi toată discuția)
Am o sora care nu poate sa isi faca buletin, din cauza ca nu stie daca sotul ei a divortat scatalin scatalin Am o sora care nu poate sa isi faca buletin, din cauza ca nu stie daca sotul ei a divortat, a inteles ca a divortat ei sunt despartiti de 14 ani dar nu stie ... (vezi toată discuția)
Părinții divorțați locuiesc în casa primită de minor ca donație de la bunicii paterni. are dreptul mama să-și aducă noul soț în această casă? gheocont gheocont Suntem divortati de 2 ani cu minor de 13 ani cu domiciliul la mama. Casa in care a ramas sa locuiasca este o donatie de la bunicii paterni pentru ... (vezi toată discuția)