avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata salariatilor in ture
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata salariatilor in ture

daca am salariati care lucreaza in tura de ex in luna decembrie, cum le fac calculul la lichidare
programul de lucru este de 12 cu 24
pontajul este urmatorul:
de la ora 22 la 6 ore de noapte
daca ii pica tura in zi de sarbatoare legala il calculez cu 200%?(conform cu graficul)
orele suplimentare le calculez cu 100%
iar diferenta de ore le calculez normal?

Alte discuții în legătură

Procent ore suplimentare georgetag georgetag daca am salariati care lucreaza in tura de ex in luna decembrie, cum le fac calculul la lichidare programul de lucru este de 12 cu 24 pontajul este ... (vezi toată discuția)
Programul de munca inegal? oanacatalina oanacatalina In cadrul unei unitati hoteliere, in care se lucreaza si noaptea, dar si in ture de 12 ore, trebuie prevazut un program de lucru inegal, atat in contractul ... (vezi toată discuția)
Timp de odihna micro40 micro40 Buna ziua. as dori sa stiu care este timpul de odihna dupa 8 ore de munca , timp in care eu nu pot fi chemat din nou la munca. Mentionez ca lucrez in ture de 8 ... (vezi toată discuția)