avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credit
Discuție deschisă în Executare silită

credit

Am un credit de nevoi personale,fara garantii girant fiind sotul meu,eu stau in casa soacrei mele pe adresa asta fiind si facut creditul ,eu acum 7 luni am fost data afara de la munca si nu demult si sotul meu .neavind momentan un venit coonstant nu am mai putut plati rata la banca ,bunuri personale nu avem deoarece stam in casa soacrei mama sotului executorul nea amenintat ca va face sechestru pe bunurile soacrei din casa se poate face asa ceva??si soacra din pacate nu mai are chitante pe bunurile ei.as dori si eu va rog frumos sa ma lamuriti cu ce se poate intimpla, va multumesc
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 17:41, 2 Ianuarie 2011
Executorul judecatoresc sa faca dovada ca bunurile din imobilul soacrei dvs.va apartin.Dar sotul dvs.cu ce a girat?
nu are ce sa va faca. stati linistiti. Doar va ameninta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un raspuns..urgent mirela261 mirela261 va rog din suflet sa ma lamuriti si pe mine k sunt disperata,acum 2 ani de zile am facut un credit de nevoi personale,girant fiind sotul meu care a girat cu ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe bunurile mobile...ale soacrei??? eremia 12 eremia 12 buna seara,va rog sa ma ajutati.acum 2 ani am facut un credit de nevoi personale cu buletinul..ma girat sotul meu,am ramas fara loc de munca ... (vezi toată discuția)
Executare silita anamaria30 anamaria30 buna seara!va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema:eu si sotul meu am luat un credit si am girat cu un apartament ce era pe ... (vezi toată discuția)