avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Motivarea deciziilor pronuntate de ICCJ
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Motivarea deciziilor pronuntate de ICCJ

In urma procesului de revizuire a Deciziei unei Curti de apel privind recalcularea pensiilor, proces judecat la Inalta Curte de Casatie si Justitie, am obtinut online Decizia ICCJ, dar nu stiu cum poate fi obtinuta motivarea acestei Decizii. Decizia Tribunalului - cu intreaga motivare - a fost primita acasa, pentru Decizia Curtii de Apel a fost necesara prezenta partii implicate la Curtea de Apel respectiva, dar care este procedeul pentru a fi cunoscuta Motivarea Deciziei ICCJ?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:25, 29 Decembrie 2010
Acelasi ca si la Curtea de Apel. Veti solicita decizia ICCJ, dupa ce aceasta a fost motivata, instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu inteleg solutia data pe scurt la un dosar solutionat la primul termen, de catre curtea de apel Jean_53 Jean_53 Am facut apel nefiind multumit de sentinta Instantei de fond, iar solutia pe scurt data pe internet in portalul justitiei, suna asa: \"Solutia pe scurt: ... (vezi toată discuția)
Decizia iccj 19/2011 wap54 wap54 La Curtea de apel Craiova sunt respinse dosarele in care se solicita recalcularea pensiilor dupa veniturile brute realizate pana in anul 2001 dupa adeverintele ... (vezi toată discuția)
Revizuire penal lazar 11 lazar 11 Buna seara o întrebare doresc sa știu pt un var aflat in Germania a fost condamnat pt 215 alin 1.3 4cu suspendare sub supraveghere 2,6ani dar el nu a comis ... (vezi toată discuția)