avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate cum pot scapa de armata
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

cum pot scapa de armata

Martorii lui Iehova sunt scutiti de armata, este contrar principiilor lor biblice si ei nu sunt obligati sa faca armata!
Cel mai recent răspuns: mrhyde , utilizator 12:28, 1 Februarie 2006
Este adevarat Martorii lui Iehova sunt scutiti de armata dar nu poti pretinde asa deodata ca esti iehovit daca in acte esti ortodox. Trebuie sa trimiti o scrisoare la "ortodoxime" prin care ceri scoaterea din randurile lor (ca enorias), apoi trebuie sa contactezi iehovitii cu care vei incepe un studiu bibilic in urma caruia poti sa nu sa devii martor al lui Iehova (in functie de tine).

Eu cunosc destui martori ( in caz ca de intereseaza o adresa a unui loc de intrunire al acestora).

PS: trebuie sa-mi spun si eu neaparat parerea despre armata : prostia, orgoliul, abuzul, inutilitatea, "inchisoarea" legala, ingradirea dreptului unui constitutional etc. cumulate ...[addsig]
fetitze ...
este vorba de onoare ...

desigur poti sa iti tai un picior pe linia lu 41 . sigur nu o sa te mai ia . dar ... onoarea ....
p'orma poti sa pleci p'afara , ceri azil ceva , ca cica te'au obligat sa faci acte necugetate si zici ca "ti'e rusine ca esti roman" . o sa rada toti de tine , si o sa le placa . o sa fii exact ce au nevoie . un fel de yorick mai simpatic ashea .

Onoare?!!?!? Onoare !?!?!!?

"Onoare" ... zise el (das_Reich) ... imediat dupa ce mai devreme inganase ceva de "fetitze" ...
Domnule ... dar dumneata critici tot ce "prinzi in cale" ...

De unde onoare ??? Te crezi in lupta?? Ce onoare e in a face armata?
Poate pe campul de lupta ... Dar nici acolo ... nu cred ca capeti prea multa onoare ... omorand oameni ... da! oameni ...
Mai lasa-ne domnule cu conceptiile tale ....

PS: imi cer scuze ... dar sunt revoltat cand cineva afirma idei de genul aceleia pe care dvs. ati postat-o pe forum ... (sau altele de genul - "nu esti barbat daca nu ai efectuat stagiul militar "

[addsig]
Va rog frumos... nu-l mai bagati in seama pe Das Reich, asa e el, putin mai ingamfat... Apropo musiu Das Reich, mata ai facutara armata? Daca da, unde? Sau a pus mamica sau taticu o pila pe undeva? Hai, raspunde repejor si fara ocolisuri, c-asa-i la armata!

Cadastru
Ce-i aia yorick? Ca io, om mai din popor stau cam prost cu exprimarile astea ne(o)logice.

tot Cadastru

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de drepturile stabilite prin legea nr. 221/2009 sau nu? dmh dmh daca am dezagreat \"dictatura comunista\" inca din copilarie, daca am refuzat sa fiu pionier si u.t.c.-ist, daca am refuzat sa particip la garzi, asa zise ... (vezi toată discuția)
Emailul ca proba in instanta anonim anonim Va rog frumos, in masura timpului disponibil sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: pot fi emailurile invocate ca proba intr-un proces? Ce ... (vezi toată discuția)
Probleme dupa castig mare la aparate de tip slot intr-un bar ionut_printi ionut_printi Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati cu o problema. Maine trebuie sa ma duc la politie sa dau declaratii si as vrea sa stiu ce sa fac necunoscand prea mult ... (vezi toată discuția)