avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate cum pot scapa de armata
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

cum pot scapa de armata

Martorii lui Iehova sunt scutiti de armata, este contrar principiilor lor biblice si ei nu sunt obligati sa faca armata!
Cel mai recent răspuns: mrhyde , utilizator 12:28, 1 Februarie 2006
Ce-i aia yorick? Ca io, om mai din popor stau cam prost cu exprimarile astea ne(o)logice.

tot Cadastru
buna ziua.

apelez la experti pentru o problema foarte spinoasa in acest moment. evident, am primit un ordin de incorporare :(

insa acest ordin nu l-am primit personal ci prin bunavointa unui vecin care a semnat de primire in locul parintilor mei (eu nu mai stau la adresa din buletin).
acestea au fost datele problemei.
intrebarea e: ma supun codului penal (art 509) sau legii 46/1996 (art 77 lit a) in caz ca ignor ordinul si nu ma prezint la incorporare?

va multumesc anticipat pentru raspuns :)

Ultima modificare: Vineri, 27 Ianuarie 2006
mrhyde, utilizator
daca nu s-a semnat de catre tine personal sau de catre o persoana cu care locuiesti legal la acelasi domiciliu confirmarea de primire nu are valoare
Altfel, eu nu sunt de acord cu parerea unora ca daca nu faci armata nu esti barbat dar mie mi-a prins bine.
Sigur, nu este onorabil sa te sustragi de la indeplinirea stagiului militar dar daca esti in pericol sa pierzi un serviciu foarte bun/bine platit poti sa incerci sa obtii un certificat medical de INAPT.
Dar deja aici ai nevoie de un medic si nu de un jurist.
Bafta maxima! sau Hai liba!:D
multam frumos :)

am rezolvat cumva .. nu ma mai asteapta nimeni la comisariat :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de drepturile stabilite prin legea nr. 221/2009 sau nu? dmh dmh daca am dezagreat \"dictatura comunista\" inca din copilarie, daca am refuzat sa fiu pionier si u.t.c.-ist, daca am refuzat sa particip la garzi, asa zise ... (vezi toată discuția)
Emailul ca proba in instanta anonim anonim Va rog frumos, in masura timpului disponibil sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: pot fi emailurile invocate ca proba intr-un proces? Ce ... (vezi toată discuția)
Probleme dupa castig mare la aparate de tip slot intr-un bar ionut_printi ionut_printi Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati cu o problema. Maine trebuie sa ma duc la politie sa dau declaratii si as vrea sa stiu ce sa fac necunoscand prea mult ... (vezi toată discuția)