avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratie ptr directia financiara
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratie ptr directia financiara

salutare,

Un var de al meu, ce locuieste in spania si-a facut un SRL in luna septembrie a anului 2010 dar pana acum nu a desfasurat nici o activitate prin acea firma. De la directia financiara i s-a spus ca trebuie sa depuna o declaratie din care sa reiasa acest lucru. Imi puteti spune mai exact cum ar trebuie sa sune acea declaratie, sau de unde as putea sa gasesc un sablon?

ps: va multumesc si am sa rasplatesc efortul d-voastra prin sistemul oferit de acest forum.
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 19:00, 3 Ianuarie 2011
Fiecare firma trebuie sa depuna la sfarsitul anului un bilant contabil. Pentru societatile care nu au desfasurat nicio activitate de la infiintare pana la data de 31 decembrie a anului pentru care trebuie depus bilantul, obligatia se rezuma la o declaratie pe proprie raspundere in care se specifica acest lucru.
Nu exista un model, dar declaratia trebuie in mod obligatoriu sa contina toate elementele de identificare ale firmei : denumire, forma de organizare, adresa, numar inregistrare la registrul comertului, codul de identificare fiscala si valoarea capitalului social, persoana imputernicita si calitatea acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-d - declaratii online marmercedes marmercedes va salut, problema este urmatoarea: am infiintat un srl-d in 2011 si anual sunt chemat de catre cei de la ANAF pentru a da declaratie de inactivitate care tine ... (vezi toată discuția)
Bilant 2009 pt firma suspendata MIHACLAU MIHACLAU Buna ziua! Sunt nou pe forum si as vrea sa va intreb daca v-ati mai confruntat cu probleme ca a mea? am o firma infiintata in 2005, dar nu am desfasurat ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de contabil?!? Giapettin Giapettin Buna ziua, Inca un incepator cu intrebari stupide :P, si sper sa ma luminati. 1. Vreau sa imi deschid o firma cu domeniul de activitate: asistenta ... (vezi toată discuția)