avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Note de sedinta-motiv de amanare?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Note de sedinta-motiv de amanare?

Intr-un litigiu(somatie de plata), creditoarea a solicitat judecarea in lipsa, deoarece distanta fata de sediului paratei este destul de mare. La ultimele doua termene, pe motiv ca debitoarea a depus note de sedinta, instanta a amanat solutionarea cauzei. Prin depunerea notelor de sedinta, debitoarea urmareste tergiversarea litigiului. M-ar ajuta o cerere prin care sa solicit instantei judecarea cauzei indiferent daca debitoarea depune si la termenul urmator alte note de sedinta?
Cel mai recent răspuns: Sinescu Vasilichia , Expert judiciar 13:29, 9 Ianuarie 2011
depinde de convingerea instantei ,in principiu nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata ContSters14151 ContSters14151 Mai este in vigoare dispozitia din Ord. 5/2001- privind somatia de plata, conform careia, somatia in materie civila este de competenta judecatoriei in prima ... (vezi toată discuția)
Intampinare monalisaalina monalisaalina Ce se intampla daca reclamantul nu a primit o copie dupa intampinarea depusa de parat?prima data a amanat procesul,o sa ii de-a de la arhiva o copie oricand va ... (vezi toată discuția)
Intampinare michi michi am amanat pentru urmatorul termen pentru lipsa de aparare. La urmatorul termen se mai poate depune intampinarea in timpul sedintei de judecata sau trebuia ... (vezi toată discuția)