LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T? Accesează live evenimentul
Locuiesc la tara. Vecinul meu nu are nici o sursa de venit.Nu are familie, traieste intr-o gospodarie cu mama lui,care are o pensie foarte mica.As vrea sa aflu care este valoarea venitului minim garantat in momentul de fata , care ar fi conditiile necesare pt. a primi ajutor social si care ar fi procedura de cu care ar putea castiga acest drept?
Va multumesc anticipat pt. ajutor si va doresc toate cele bune.
In temeiul legii 416/2001 se poate. Urmeaza sa completeze o cerere la primarie prin care sa solicite acest drept. Sumele sunt minine, nu mai stiu care este nivelul acestora in 2011, dar in 2009 erau de 196 de lei pentru 2 persoane. Primaria locala urmeaza sa ii dea mai multe detalii. Dar sa incerce sa se angajeze undeva, sa nu stam toti la mila statului.
Ajutor înmormântare
DTam
Bunica mea are ajutor social, copilul ei în vârstă de 57 de ani a decedat, nu era asigurat, iar ea nu are niciun leu să îl poată îngropa! El se află ... (vezi toată discuția)