avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident Rutier
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident Rutier

In urma unui accident rutier soldat cu vatamarea corporala a unei persoane si moartea celeilelte persoane instanta a hotarat ca inculpatul sa plateasca impreuna cu asiguratorul masinii suma de y bani insumand cheltuileli materiale si suma de x insumand cheltuieli morale.As dori sa stiu dc inculpatul nu are de unde sa plateasca acesti bani cine i va plati ?Asiguratorul?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ctln_tns , utilizator 20:14, 10 Ianuarie 2011
Buna ziua !
Asiguratorul trebuie sa despagubeasca vitimele accidentului .
deci indiferent dc inculpatul are sau nu are bani asiguratorul plateste victimele accidentului?
Daca inculpatul nu are de unde sa plateasca,se va trece la executare silita.
inculpatul nu are nimic pe numele lui nu are ce sa-i ia
Candva o sa aiba...ca doar nu o trai cu aer sau din mila publica.

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victima musatilie musatilie Buna dimineata. Fratele meu a fost de curand implicat intr-un accident rutier. mai exact pe 23 decembrie. Se afla pe scuter fiind angajat ca si curier livrari ... (vezi toată discuția)
Asiguratorul rca nu plateste despagubirea pentru vatamare corporala horean horean Buna ziua, in urma unui accident auto rezultat cu o vatamare grava , care a necesitat mai mult de 60 de zile (s-a vindecat pana la urma) a intervenit impacarea ... (vezi toată discuția)
Despagubiri rca victime din autoturism propriu cyan cyan in cazul unui accident cu victime, victimele care se afla in autoturismul care a produs accidentul pot fi despagubite de catre societatea de asigurari a ... (vezi toată discuția)