avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare asistent personal la persoana cu handicap
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare asistent personal la persoana cu handicap

Buna ziua. Sunt angajata cu contract de munca ca asistent personal la o persoana cu handicap grav. Luna viitoare voi intra in concediu prenatal, urmand apoi postnatalul si concediul de maternitate. Batrana de care am grija doreste sa stie daca in timpul acesta, Directia de Asistenta Sociala, acolo unde am cartea de munca, poate angaja pe altcineva sa o ia in ingrijire. Batrana este persoana nedeplasabila, nevazatoare si a gasit deja pe altcineva sa ma inlocuiasca. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate si concediu pentru cresterea copilului la cmi roxa81 roxa81 Buna ziua, sunt medic stomatolog la CMI-ul meu si urmeaza sa intru in concediu prenatal si apoi dupa nastere postnatal. La CMI, am un serviciu de radiologie, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil carabasdana carabasdana Buna ziua, As avea cateva intrebari legate de acordarea indemnizatiei de crestere a copilului in varsta de pana la 2 ani. Momentan sunt somera indemnizata, ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate Angel06 Angel06 Buna seara, Am si eu o intrebare,daca ma puteti ajuta,va rog.As dori sa stiu daca zilele de concediu de maternitate (cele 126 zile) formate din concediu ... (vezi toată discuția)