Kyandra 
	    	Moderator

Kyandra 
	    	Moderator	    

aleko27 
	    	Utilizator

aleko27 
	    	Utilizator	    

aleko27 
	    	Utilizator

aleko27 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 gicu1965	                   

cf.art.14 din L285/2010,in salariile de baza, incepand cu 01.01.2011 se introduce nivelul mediu al stimulentelor din luna octombrie. daca aceste stimulente nu ... (vezi toată discuția)
	                    gicu1965	                   

cf.art.14 din L285/2010,in salariile de baza, incepand cu 01.01.2011 se introduce nivelul mediu al stimulentelor din luna octombrie. daca aceste stimulente nu ... (vezi toată discuția)

anin 312	                   

Buna ziua
Va rog frumos sa ma lamuriti cu o problema. Sunt functionar public intr-o primarie .In 2010 am obtinut cu greu acordarea de stimulente conform ... (vezi toată discuția)
	                    anin 312	                   

Buna ziua
Va rog frumos sa ma lamuriti cu o problema. Sunt functionar public intr-o primarie .In 2010 am obtinut cu greu acordarea de stimulente conform ... (vezi toată discuția)

aleko27	                   

In luna octombrie 2010 am beneficiat de stimulente conform prevederilor art. 227 din OG. nr. 92/2003 (primarie oras). 
Fondul de stimulente s-a constituit la ... (vezi toată discuția)
	                    aleko27	                   

In luna octombrie 2010 am beneficiat de stimulente conform prevederilor art. 227 din OG. nr. 92/2003 (primarie oras). 
Fondul de stimulente s-a constituit la ... (vezi toată discuția)