avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general societate comerciala poate vinde apa din put forat ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

societate comerciala poate vinde apa din put forat catre consum casnic ?

Am construit cu firma noastra si vandut 9 case. Apa pt. consum o furnizez din put forat care este proprietatea firmei. Am voie sa facturez catre proprietarii caselor apa pe care o consuma si/ sau contravaloarea serviciilor de intretinere a pompelor si instalatiei de furnizare a apei ?
Cel mai recent răspuns: ContSters158230 , utilizator 11:43, 10 Ianuarie 2011
Nu deoarece nu sunteti autorizat de ANRSCUP si nici codul CAEN nu va permite prestarea acestui tip de serviciu.
Nu uitati totusi ca apa care o furnizati trebuie sa fie cu titlu gratuit si in niciun caz pentru consum altfel va asumati o mare raspundere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montare hidrofor la reteaua de alimentara cu apa rece a blocului Marf Marf Buna ziua, Blocul despre care discutam, este alimentat cu apa prin intermediul unui grup de pompare aflat in proprietatea comuna a locatarilor. Unul din ... (vezi toată discuția)
Care este presiunea minima a apei pe care furnizorul trebuie ... w_v_w_v w_v_w_v Care este presiunea minima a apei pe care furnizorul trebuie sa o livreze la consumator? Unde este previzat legal o valoare anume care sa oblige furnizorul. (vezi toată discuția)
Taxa administrativa ansamblu rezidential DUM_LIVIU DUM_LIVIU Buna ziua, Locuiesc intr-un ansamblu rezidential in apropiere de Bucuresti. Dezvoltatorul a intrat in insolventa si ca atare am fost nevoiti sa ne descurcam ... (vezi toată discuția)