avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Trebuie sa platesc CAS pentru un al doilea venit?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Trebuie sa platesc CAS pentru un al doilea venit?

salutare, imi spune cineva daca trebuie sa platesc CAS pentru un venit suplimentar-administrator bloc? la finante sunt inregistrata, depun lunar declaratia 100, Am auzit ca tre sa platesti CAS pt toate veniturile, e adevarat?
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 22:04, 12 Ianuarie 2011
aveti contract de munca? partial sau cu norma intreaga?
am semnat o conventie civila de prestari servicii intre mine si asociatie.
Se pare ca aceasta conventie de prestari servicii nu mai este legala, desi multi o folosesc inca. Legal, pt conventii civile, acestea fiind cu scop ocazional si nu permanent, se plateste pt fiecare. Numai in cazul in care aveti CIM , nu se plateste pt amandoua, sper sa nu ma insel.
Va inselati sigur ! Poti sa ai si 7 CIM tot platesti CAS pentru fiecare . Pentru conventii,daca aveti si CIM se depune decl.100 , 102 , declaratia de pensii si decl.de somaj . Mai nou se va depune doar 112 din februarie si le cuprinde pe toate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai este valabil conventia civila in cadrul asociatiei de proprietari iancustirbu iancustirbu am auzit discutii ca unele din asoc de proprietari au primit amenda pentru angajarea cu conventie. (vezi toată discuția)
Angajare stoianavadanei stoianavadanei va rog sa-mi spuneti, daca femeia de serviciu la asociatia de proprietari este angajata cu conventie civila nu cu c.i.m. iar asociatia plateste toate taxele ... (vezi toată discuția)
Conventie civila standan54 standan54 Este valabila conventia civila pentru Asociatiile de proprietari? (vezi toată discuția)