Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Taxe de scolarizare in Regatul Unit al Marii Britanii

Buna seara, stiti cumva care au ramas taxele universitare din UK. si cele pentru MASTER? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 17:00, 11 Ianuarie 2011
Verificati pe site-ul Ambasadei Regatului Unit al Marii Britanii
Cred ca depinde de fiecare universitate in parte si te interesezi la intitutia unde vrei sa inveti, mi-ar fi greu sa cred ca sunt anumite taxe impuse pt toate universitatile.
ciupikam a scris, in topic nou, pe care l-am sters:

Buna ziua, multumesc pentru raspuns dar ma referam la taxele introduse in urma revoltelor studentilor din Anglia cauzate de intentia Parlamentului Britanic de a tripla taxele universitare si cele ptr. master pe teritotiul UK. Ultimul vot,din 10 12 2010, a fost pro marire a taxelor, de atunci nu mai stiu nimic. Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare renta viagera (din marea britanie) in romania shebarebecca shebarebecca Sotul meu este cetatean britanic si poseda un certificat de inregistrare romanesc care ii atesta un drept de rezidenta in Romania, fiind casatorit cu un ... (vezi toată discuția)
Învățământul superior, neînțelegeri actuale ardnaxella ardnaxella Bună ziua! Suntem un grup de studenți în anul III în cadrul Universității Creștine ,,Dimitrie Cantemir\'\', universitate care decide pentru sute de ... (vezi toată discuția)
Neacordarea diplomei de licență yoyocool yoyocool Buna ziua! Sunt studenta la Universitatea Ion Mincu, specializarea Design de produs, aceasta având masterul integrat. Am aflat de curând ca noi nu vom putea ... (vezi toată discuția)