Simion Patrascu 
	    	Consilier juridic

Simion Patrascu 
	    	Consilier juridic	    

ContSters154241 
	    	Utilizator

ContSters154241 
	    	Utilizator	    

Simion Patrascu 
	    	Consilier juridic

Simion Patrascu 
	    	Consilier juridic	    

ContSters154241 
	    	Utilizator

ContSters154241 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 toadermarina	                   

Buna ziua ,   am si eu o intrebare      Noi stam in Bucuresti cu chirie  si nu am avut posibilitatea vreodata ca sa avem casa noastra , pentru cei care stau cu ... (vezi toată discuția)
	                    toadermarina	                   

Buna ziua ,   am si eu o intrebare      Noi stam in Bucuresti cu chirie  si nu am avut posibilitatea vreodata ca sa avem casa noastra , pentru cei care stau cu ... (vezi toată discuția)

alopici2005	                   

buna ziua
am si eu o intrebare : trebuie sa prezint contractul  de inchiriere   si viza  de flotant  presedintelui de asociatie pt un apartament inchiriat ? ... (vezi toată discuția)
	                    alopici2005	                   

buna ziua
am si eu o intrebare : trebuie sa prezint contractul  de inchiriere   si viza  de flotant  presedintelui de asociatie pt un apartament inchiriat ? ... (vezi toată discuția)

Ioana B1980	                   

Buna ziua, sper sa ma puteti ajuta cu o informatie. Locuiesc in chirie, iar proprietarul apartamentului a murit. Flotantul mi-a expirat intre timp. Sotia ... (vezi toată discuția)
	                    Ioana B1980	                   

Buna ziua, sper sa ma puteti ajuta cu o informatie. Locuiesc in chirie, iar proprietarul apartamentului a murit. Flotantul mi-a expirat intre timp. Sotia ... (vezi toată discuția)