avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Foto - video nunti?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Foto - video nunti?

Buna ziua! Am si eu o intrebare... nu de mult am facut un sc prestari servicii foto video la nunti si diferite evenimente. Nu am mers inca la nici un eveniment. Eu sunt cameraman. Fotograf vine un prieten. Ce acte mi-ar trebui sa am pt a nu avea probleme cu finantele? Trebuie ceva acte si pt el sau e suficient contractul facut de mine? Am inteles ca sunt multe controale si amenzile sunt cam mari. Sau poate este o forma mai simpla cu mai putine taxe si impozite.... :D
Multumesc.
Cu stima, Ionut Neamtu
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 20:45, 11 Ianuarie 2011
intreprindere individuala sau PFA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echipa foto-video fotografeveniment fotografeveniment De cateva luni fac fotografie de eveniment (nunta, botez, majorat) si sunt insotit de un coleg cameraman. Ne gandim sa intram in legalitate , insa deocamdata ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma servici foto VladIV VladIV Buna ziua, Doresc sa deschid o microintreprindere care va oferi servicii foto/video pentru diferite evenimente. Eu de profesie sunt fotograf. Am cateva ... (vezi toată discuția)
Teme ContSters184637 ContSters184637 Buna ziua! Am si eu nevoie de ajutor la 3 teme pe care trebuie sa le fac. Tema 1: Demararea unei \"intreprinderi\" Instructiuni: 1. Identificati o ... (vezi toată discuția)