avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Corespondenta COR 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Corespondenta COR 2011

Ce corespondenta putem gasi in noul COR pentru functiile:
-manager de proiect
-sef departament
in contextul unei companii de BPO (Business Process Outsourcing)?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: andreea81 , utilizator 10:18, 23 Martie 2011
manager proiect informatic 213906
manager proiect 241919
sef departament 111062
sef departament 114213
sef departament logistica 122678
nu prea conteaza ce fel de institutie este vorba, diferenta o face angajatorul functie de cerintele postului gen studii sau pregatire, calificare!
sper sa-ti fie de folos
bafta
Aceste coduri apartin vechiului cod COR.
Din 01.01.2011 a aparut noua clasificare a ocupatiilor, www.avocatnet.ro/content/art...
in care au disparut aceste coduri #-o
Multumesc!
noile modificari nu au fost adaptate al versiunea actula a revisal, puteti sa le folositi cu incredere si in momentul in care va fi actualizat programul printr-un pach veti constata ca dupa ce ati incarcat pach-ul peste vechea versiune, acesta va face actualizarile automat si va va anunta printr-un mesaj ca trebuie sa actualizati vechile coduri care nu mai corespund, gresesc cumva?!
Dar in cazul functiei de manager proiect care nu se mai regaseste in noul COR (sau n-am vazut eu bine) cu ce se poate inlocui?
exact, la aceste coduri ma refeream, care au disparut.
in plus, pentru noile contracte incheiate in decursul acestui an, ar trebui sa completez la functie si COR cu codurile valabile de la 01.01.2011.

Alte discuții în legătură

Cod cor pentru pozitie de conducere cu studii medii laurafrincu laurafrincu Buna ziua. Am nevoie de ajutor, va rog. Lucrez la o firma privata de aprope 2 ani, si in acest timp am promovat la o functie de conducere, respectiv Serial ... (vezi toată discuția)
Noutati ru mitrofan emilia mitrofan emilia buna ziua! daca s-a facut corectia in revisal a functiilor conform COR trebuie facut act aditional la salariatii carora li s-a modificat? ex. din tamplar in ... (vezi toată discuția)
Noul cor 2011 Ank27 Ank27 Ce se intampla daca actuala functie a unui salariat nu se mai regaseste in COR 2011?Trebuie modificata conform noului COR?Am observat ca multe functii au ... (vezi toată discuția)