avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reconstituire salariu carnet de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reconstituire salariu carnet de munca

Buna ziua,

bunica mea a lucrat din 1942 pana in 1960 la ministerul agriculturii (in acest timp institutia a avut mai multe denumiri). Problema este ca in carnetul de munca, pentru toata aceasta perioada, pe coloana "Salariu tarifar lunar" fiecare casuta nu contine salariul ci este barata ca si cand nu ar fi existat salariul. Cum pot intra in posesia unei adeverinte care sa ateste salariul incasat in acea perioada sau care este procedura?

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:09, 15 Ianuarie 2011
Faceti o copie a carnetului de munca si o atasati la cererea prin care solicitai Ministerului sa va elibere o adeverinta pentru perioada respectiva cu salariile si sporurile de care a beneficiat.
Depuneti o cerere la Ministerul Agriculturi prin care solicitati sa se elibereze o adeverinta cu salariile realizate pentru perioada 1942 - 1960.
Exista un model tipizat de cerere?

Va multumesc
Nu exista un model tipizat ... se face ca o simpla cerere ...

Domnule MInistru,

Subsemnata ...., domicilata in ..... , va rog respectuoas a-mi aproba eliberarea unei adeverinte de vechime care sa cuprinda salariile realizate in perioada 1942 - 1960, perioada lucrata in cadrul acestui minister.
Adeverinte imi este necesara la recalcularea pensiei.
Anexez copie de pe carnetul de munca, in acest sens.
Va multumesc anticipat.

Data .... Semnatura ........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie din functia de director de scoala ValeFlorin ValeFlorin Doresc sa-mi dau demisia din functia de director de la scoala. Cum trebuie sa procedez ? Aveti cunva un model de demisie? (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime 2011 ContSters60781 ContSters60781 As dori sa intreb angajatorii (reprezentantii lor) ce fel de adeverinte de vechime elibereaza angajatilor a caror contracte de munca inceteaza in anul 2011 si ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca-interpretare date morosanucarmen morosanucarmen In carnetul meu de munca vechi este urmatoarea notare: 01.01.1993-salariu tarifar 25 000 +salariu de merit, conf. HG....2 500 12.08.1993-salariul tarifar 30 ... (vezi toată discuția)