paul anghelea 
	    	Utilizator

paul anghelea 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 zsolti	                   

In perioada efectuarii stagiului militar, tatal meu a muncit la Combinatul Siderurgic Galati prin 1975-1977 UM -01755. Nu stim daca in aceasta perioada a fost ... (vezi toată discuția)
	                    zsolti	                   

In perioada efectuarii stagiului militar, tatal meu a muncit la Combinatul Siderurgic Galati prin 1975-1977 UM -01755. Nu stim daca in aceasta perioada a fost ... (vezi toată discuția)

StefanL1	                   

Intre 08.iunie.1973 si 31.oct.1974 am fost militar in termen la UM din Constanta. Arma geniu, constructii industriale.
Am lucrat pe santier, unitatea militara ... (vezi toată discuția)
	                    StefanL1	                   

Intre 08.iunie.1973 si 31.oct.1974 am fost militar in termen la UM din Constanta. Arma geniu, constructii industriale.
Am lucrat pe santier, unitatea militara ... (vezi toată discuția)

tedissprest	                   

la calculul vechimii in munca se adauga perioada stagiului militar si anii de facultate? (vezi toată discuția)
	                    tedissprest	                   

la calculul vechimii in munca se adauga perioada stagiului militar si anii de facultate? (vezi toată discuția)