avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit pe venit

sunt persoana juridica inregistrata in data de 24/11/2010 cu un angajat incepand din 01/12/2010.as vrea sa stiu daca pot sa optrez pentru impozitul pe venit 3%.
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 22:20, 17 Ianuarie 2011
Da puteti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala si concediul de crestere copil sinziasofiei sinziasofiei Sunt titularul unei intrepeinderi individuale, am platit toate contributiile la stat. Pot intra in concediul de crestere copil? vreau sa angajez pe cineva in ... (vezi toată discuția)
Contract drepturi de autor valabil in concediul prenatal?? raresandrei2 raresandrei2 Buna ziua, De mai mult de 12 luni sunt salariata in cadrul unei firme. In perioada 01August-01 Noiembrie 2012 am incheiat un Contract de Cedare Drepturi de ... (vezi toată discuția)
Decizie de incetare/impozit pe profit mihaelaaaaaa mihaelaaaaaa Buna seara. Daca pe decizia de incetare a contractului de munca al ultimului salariat al unei societati este inscrisa data de 01 ianuarie (raporturile de ... (vezi toată discuția)