avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Norme metodologice
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Norme metodologice

Buna ziua
Au fost publicate normele metodologice ale MMFPS si MFP privind aplicarea L285/28.12.2010. Daca da unde le pot gasi:
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: afg , utilizator 09:43, 26 Ianuarie 2011
Au aparut Normele metodologice a aplicare a Legii 285/2010 in MF din 19 ianuarie 2011 si anume Ordonanta 77 din 14 ianuarie 2011 a Ministerului de Finante Publice. Se poate da cautare pe Google sau se poate scoate de pe Legis(daca il aveti instalat)
Multumesc pentru raspuns, ozi buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea privind salarizarea in anul 2011 a personalului plãtit din fonduri publice elamihaela elamihaela As avea nevoie de Proiectul legii salarizarii personalului platit din fonduri publice cu aplicare in 2011 ? Acel proiect pe care Guvernul si-a asumat ... (vezi toată discuția)
Bataie de joc la adresa bugetarilor din partea iccj. decizie revoltatoare care lasa fara baza legala intregul sistem de salarizare bugetar. ce parere aveti dvs in calitate de avocati ? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Va supun atentiei o chestiune deosebit de absurda si va rog sa comentati pe baza acesteia findca poate exista cineva care ne poate oferii ceva ... (vezi toată discuția)
Cum se face calculul salariului unui bugetar? eucaleb eucaleb Din Legea salarizarii unitare am inteles ca pentru anul 2011 ar trebui sa se inmulteasca 765lei cu coeficientul de incadrare care, in cazul unei educatoare, e ... (vezi toată discuția)