avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cazier fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cazier fiscal

Buna ziua !

In cazul in care am niste sume restante la o companie de telefonie mobila si doresc sa fiu membru fondator intr-un ONG, la eliberarea cazierului fiscal , vor aparea aceste neregularitati? Poate afecta in vreun fel procesul de inffintare al ONG-ului?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 17:25, 19 Ianuarie 2011
Nu veti avea probleme, puteti sa mergeti linistita sa luati cazierul fiscal.
Asteptam cu nerabdare raspunsul . Multumesc!

Inca ceva..am cautat cate ceva despre cazierul fiscal si am gasit informatii contradictorii in ceea ce priveste durata de eliberare. Pe unele siteuri scrie ca se elibereaza pe loc...pe altele ca dureaza 10 zile si taxa este de 20 de lei. Pana la urma care este varianta corecta?
taxa 20 ron si se elibereaza pe loc
nu factura de la telefonie se duce direct la taxe si impozite la fel si cu amenzile
rocodrin a scris:

nu factura de la telefonie se duce direct la taxe si impozite la fel si cu amenzile


Factura de la "telefonie" nu se duce nicaieri.
Cazierul fiscal nu are legatura cu plata facturilor sau a impozitelor, ci cu savarsirea de fapte prevazute de codul fiscal ( de ex. evaziune fiscala etc.) in calitate de administrator al unei societati comerciale s.a.

@rakula14
Mergeti linistit si solicitati cazierul fiscal. De obicei programul de depunere a cererii este pana in ora 12 si cel pt eliberarea certificatelor de cazier fiscal de la ora 12. Asta inseamna pe loc, in sensul ca se elibereaza in aceeasi zi, doar ca trebuie sa depuneti cererea si sa platiti taxa de dimineata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie grunwald grunwald Buna seara, Va rog, pe aceasta cale, sa-mi explicati pasii cum se obtine certificatul de atestare fiscala pentru membrii fondatori ai asociatiei (ong-ului) ... (vezi toată discuția)
Unde trebuie sa platesc taxa pentru eliberarea cazierului fiscal? trica_t trica_t Pentru infiintarea unui ONG trebuie ca toti membrii fondatori sa depuna cazierele fiscale. Pentru eliberarea acestora trebuie sa se faca dovada achitarii taxei ... (vezi toată discuția)
Asociatie nonprofit BogdanChirovan BogdanChirovan Buna ziua! Conform noilor proceduri, pentru infiintarea unei Asociatii nonprofit, membrii fondatori trebuie sa prezinte in instanta un Cazier Fiscal. Daca in ... (vezi toată discuția)