avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... srl cu creante la firma de leasing si stat
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

srl cu creante la firma de leasing si stat

Srl care are mari creante la o firma de leasing pentru care a incheiat un contract in vederea achizitionarii unei utilitare second hand, nu a mai putut achita ratele lunare, firma de leasing a calculat dobanzi penalizatoare peste 20%; srl are datorii si la stat (somaj, cas, ..forfetar ). ce se poate face? insolventa sau falimentul poate fi o solutie?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 13:30, 19 Ianuarie 2011
poti solicita insolventa urmata de propunerea unui plan de reorganizare. consulta un lichidator sau un avocat cu experienta in domeniu si poti gasi o cale sa iti revii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa la cererea administratorului ContSters106401 ContSters106401 Buna.Avem un srl care are datorii la stat de 40000 lei si nu dispunem de bani pentru a stinge datoria.Afacerea nu mai merge dar avem un credit contractat la o ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre termenii insolventa-faliment-procedura simplificata a insolventei. simonapopbarnescu simonapopbarnescu Buna ziua, va rog lamuritima in ceea ce priveste acesti termeni ce au in comun si care este diferenta? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Piedici pentru procedurile de insolventa brinzaru brinzaru Societatea poate deschide procedura de insolventa si redresarea societatii pe baza de plan daca intr-un contract de credit incheiat cu o banca este specificat ... (vezi toată discuția)