avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... urmarire penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

urmarire penala

buna ziua tuturor.as dori sa-mi spuneti ce demersuri se fac la o urmarire penala an cazul autorului,in afara de detectoru de minciuni.multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 16:31, 19 Ianuarie 2011
:offtopic: Interventie moderator: Va rog, aveti acelasi subiect si o gramada de nedumeriri privind urmarirea penala. Toate intrebarile le puteti pune aici. Multumesc.

danaparaschiv a scris:

in cadrul sectiei de politie cine se ocupa de urmarirea penala?cum sa ma adresez?


andymaurul a scris:

Ofiterii si agentii de politie anume desemnati prin ordin al ministrului.Serviciile si birourile de cercetari penale ale politiei fiind desfiintate anul trecut,fiecare compartiment si serviciu operativ al politiei are unul sau mai multi ofiteri si agenti care se ocupa cu urmarirea penala in domeniul compartimentului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre contabilitatea unui srl suspendat alinutza9 alinutza9 Va rog sa imi spuneti care sunt sarcinile unui contabil in cazul unei firme suspendate care nu a avutt activitate.Ce anume alte operatiuni se mai fac in afara ... (vezi toată discuția)
Sicanari Aida2016 Aida2016 Daca proprietarul fondului aservit ne face tot felul de sicane in ceea ce priveste folosirea dreptului de servitute,cum fac sa le dovedesc si unde trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Eliberarea unei adeverinte de venit popescusteli popescusteli as dori sa stiu daca la solicitarea mea catre agentia fiscala,imi poate elibera o adeverinta de venit chiar daca am restante de plata.?(amenda,impozit) va ... (vezi toată discuția)